Uprzejmie informujemy o możliwości zakupienia Zakładu Przetwórstwa Rybnego „PESCA” w Marianowie koło Stargardu Szczecińskiego.
Jest to obiekt o pow. 800 m2 położony na działce 3900 m2, przy zjeździe na autostradę A6 do Niemiec. Funkcjonuje on jako przetwórnia ryb, ale możliwe jest prowadzenie w nim innej działalności związanej z przetwarzaniem i przechowywaniem żywności, także wrażliwej termicznie. W obiekcie znajdują się wszelkie niezbędne pomieszczenia - hale obróbki surowca, mroźnie, chłodnie, magazyny oraz maszyny i urządzenia – piece wędzarnicze typu Atmos i piece do wędzenia tradycyjnego oraz baseny, stoły, regały, wózki itp. Zakład posiada aktualne certyfikaty i zezwolenia do prowadzenia działalności, w tym eksportowej oraz unikalne receptury, które gwarantują kontynuację produkcji.
Długoletnia działalność zawodowa i społeczna właścicieli Zakładu zaowocowała bezkonfliktową współpracą ze służbami sanitarnymi, weterynaryjnymi oraz lokalnymi władzami i urzędami.
Oferta może być doskonałą propozycją dla osób planujących inwestycje, rozpoczęcie działalności lub jej rozszerzenie, zwłaszcza w obszarze podnoszenia wartości produktów rybactwa. Dodatkowym atutem może być fakt, że rozwój tego typu działalności może być wsparty z 4 priorytetu PO Ryby 2014-2020.
Wszystkich zainteresowanych ofertą zapraszamy do kontaktu z obecną właścicielką Zakładu panią Krystyną Stanisławską pod numerem telefonu: 605 406 788.
Jest to obiekt o pow. 800 m2 położony na działce 3900 m2, przy zjeździe na autostradę A6 do Niemiec. Funkcjonuje on jako przetwórnia ryb, ale możliwe jest prowadzenie w nim innej działalności związanej z przetwarzaniem i przechowywaniem żywności, także wrażliwej termicznie. W obiekcie znajdują się wszelkie niezbędne pomieszczenia - hale obróbki surowca, mroźnie, chłodnie, magazyny oraz maszyny i urządzenia – piece wędzarnicze typu Atmos i piece do wędzenia tradycyjnego oraz baseny, stoły, regały, wózki itp. Zakład posiada aktualne certyfikaty i zezwolenia do prowadzenia działalności, w tym eksportowej oraz unikalne receptury, które gwarantują kontynuację produkcji.
Długoletnia działalność zawodowa i społeczna właścicieli Zakładu zaowocowała bezkonfliktową współpracą ze służbami sanitarnymi, weterynaryjnymi oraz lokalnymi władzami i urzędami.
Oferta może być doskonałą propozycją dla osób planujących inwestycje, rozpoczęcie działalności lub jej rozszerzenie, zwłaszcza w obszarze podnoszenia wartości produktów rybactwa. Dodatkowym atutem może być fakt, że rozwój tego typu działalności może być wsparty z 4 priorytetu PO Ryby 2014-2020.
Wszystkich zainteresowanych ofertą zapraszamy do kontaktu z obecną właścicielką Zakładu panią Krystyną Stanisławską pod numerem telefonu: 605 406 788.