Szczegóły poniżej.
CZAS NA RYBĘ!
Trwa rekrutacja do Konkursu Kulinarnego "Czas na rybę", który odbędzie się w dn. 2-3 października 2021 r., na Zamku w Niemodlinie (2.X- Uczniowie, 3.X - Szefowie Kuchni).
Podczas konkursu uczestnicy muszą przygotować potrawę z karpia opolskiego z obowiązkowym użyciem masła Mleczne Ogrody oraz makaronu Śląski Bifej.
Organizatorzy czekają na zgłoszenia Szefów Kuchni do 12 września 2021 r., natomiast uczniów szkół gastronomicznych do 15 września 2021 r.
Regulamin + dodatkowe informacje: http://swietokarpia.pl/cnr/konkurs/zgloszenia
Kontakt z Organizatorami:
Rybacka Lokalna Grupa Działania "Opolszczyzna" - tel. 535 380 010
Edukacja od kuchni - Kamil Klekowski - tel. 790 247 247
Kilka zmian w stosunku do poprzednich edycji:
SZEFOWIE KUCHNI



UCZNIOWIE

Post na FB do udostępnienia:
https://www.facebook.com/247027212837730/posts/837669027106876/?d=n
Relacja z zeszłego roku:
https://www.youtube.com/watch?v=o0jsAAGD878&ab_channel=RybackaLokalnaGrupaDzia%C5%82aniaOpolszczyzna
W razie wszelkich pytań i potrzeby dodatkowych informacji, prosimy kontaktować się z organizatorem konkursu.